diumenge, de maig 01, 2011

Estada MARINA D'OR 2007

Estada a Marina d’or
Del 15 al 21 d’abril del 2007

Per indicació de unes famílies que venien pel Casal ans van recomanar anar a un lloc que s’han feia molta propaganda en els mitjans de comunicació nacional d’aquell temps era a Marina d’or “ Ciudad de Vacaciones”.
En el mes d’abril un grupet de 28 persones varem anar a fer una estada de 7 dies a Marina d’or.
El dia 15 d’abril a les 9 del matí sortida de Castellar, agafem l’autopista en direcció a Tarragona, continuem cap a Tortosa, entrem a la Comunitat Valenciana per la província de Castelló, i abans d’arribar a la seva capital ans desviem cap a la “Costa de Azahar” fins a Oropesa de Mar, i d’allà a Marina d’Or que està al costat. L’arribada va ser el mig dia, tenim temps per acomodant-se amb un edifici d’apartaments situat al costat de l’hotel. El menjador estava en l’hotel era de bufet obert amb tot tipus de begudes incloses i els diferents plats amb força qualitat.









Van ser uns dies de estada de relax complet, de passejar per uns jardins grans que hi ha davant d’hotel, també per una gran platja, veure tot un gran complex que estava a mig fer-se, dedicat exclusivament al turisme al costat del mar, tot eren edificis d’apartaments amb grans promocions la majoria per comprar, era un lloc que nomes es vivia pel turisme, també hi havia hotels de diferents estrelles, junt amb un balneari amb tota classe de serveis. L’estada va ser molt tranqui-la i relaxant.
Degut a que l’estada va ser el mes d’abril havia molts apartaments i establiments tancats, en plena temporada d’estiu la ciutat te molta vida i la seva població es multiplica.
Destacar el dinar de comiat a Sant Carles de la Ràpita tot a base de peix i marisc.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada